Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. … Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște …”

Last Updated on august 6, 2019 Primăria construiește un părculeț în Triaj, cel mai poluat cartier al Brașovului. Locuitorii din zonă cer să se facă un parc pentru adulți și nu un loc de joacă pentru preșcolari, în zonă mai sunt alte 4 de astfel de locuri de joacă.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. Fac niște lucrări ici colo să nu ne plângem de nebăgare în seamă.
1. Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. ... Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște ...” 1 Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. ... Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște ...” 2 Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. ... Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște ...” 3

2. Au reparat niște trotuare de lângă școală. Foarte bine, felicitări! Trebuiau reparate. În fond, le cerusem asta în scris în ultimii doi ani. Dar ce se întâmplă cu restul trotuarelor calamitate?

3. De mâine vor să facă parc în zona verde dintre Hărmanului, Pașcani și Ciceu. Nu există niciun proiect care să poată fi consultat, dar se vorbește despre locuri de joacă pentru copii. În zona Triajului de dincoace de linii sunt patru locuri de joacă pentru preșcolari (Ciceu, Deda, la Profi și la Ungheni intersecție cu Pașcani), iar dincolo de linii sunt altele. La Pașcani e și un pavilion pentru pensionari sau pentru cine dorește să bea o bere la aer curat, atât cât poate fi de curat în Triaj. Părerea mea este că sunt suficiente locuri de joacă pentru preșcolari la un cartier de aproximativ 12.000 de locuitori. În schimb, Triajul și Brașovul, în general, duc lipsă de locuri de joacă pentru copii mai mari, pentru adolescenți sau chiar pentru adulți. Când eram adolescent, în Triaj erau vreo cinci coșuri de baschet, acum nu mai e niciunul, curtea școlii e închisă, iar copiii joacă fotbal prin locurile acestea de preșcolari. Tenisul de masă, sport dispărut, înainte se juca peste tot.

 

Decât să umple parculețul cu instalații pentru preșcolari, mai bine fac niște alei simple, cu iluminat corespunzător, pun niște bănci, coșuri de gunoi și ar fi în regulă. Ar fi bine să fie un spațiu plăcut pentru toată lumea.

La ora aceasta, refac marcajele în Triaj. Voi vedea mâine ce e cu ele. Despre problema mare a cartierului, poluarea de la groapa de gunoi nu se zice nimic.

P.S. Știe cineva ce e cu clădirea neterminată și abandonată din parculeț? A cui e, cât au plătit primăriei sau ce schimb de terenuri au făcut, cine a dat avizele?”

Previous Story

Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu’ de pământ. Așa că am …”

Next Story

Brașov. Erwin Albu: „Luni dimineață m-am ars. Dar ma bucur. M-am repezit si am pus mana deasupra lucrării de reparație care a blocat de vineri DN1, fiind aproape sigur ca mixtura asfaltica se toarnă rece, dar la nivelul solului asfaltul era fierbinte, ca si in miezul din remorca. Apreciez. Vineri nu a mai fost rost sa …”