Brașov. Erwin Albu: „Luni dimineață m-am ars. Dar ma bucur. M-am repezit si am pus mana deasupra lucrării de reparație care a blocat de vineri DN1, fiind aproape sigur ca mixtura asfaltica se toarnă rece, dar la nivelul solului asfaltul era fierbinte, ca si in miezul din remorca. Apreciez. Vineri nu a mai fost rost sa …”

Last Updated on august 6, 2019 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu a testa cu mână temperatura asfaltului are se turna pe DN1. S-a ars la mână.

Erwin Albu: „Luni dimineață m-am ars. Dar ma bucur. M-am repezit si am pus mana deasupra lucrării de reparație care a blocat de vineri DN1, fiind aproape sigur ca mixtura asfaltica se toarnă rece, dar la nivelul solului asfaltul era fierbinte, ca si in miezul din remorca.
Apreciez.
Brașov. Erwin Albu: „Luni dimineață m-am ars. Dar ma bucur. M-am repezit si am pus mana deasupra lucrării de reparație care a blocat de vineri DN1, fiind aproape sigur ca mixtura asfaltica se toarnă rece, dar la nivelul solului asfaltul era fierbinte, ca si in miezul din remorca. Apreciez. Vineri nu a mai fost rost sa ...” 1

Vineri nu a mai fost rost sa se circule in acea zona, fiind pericol ca orice tir sa rămână in groapa. Am putut devia traficul prin Centru Civic, pe strada Muntisor. S-a frezat locul si s-a așteptat. Sâmbătă a plouat si nu a fost rost de reparat bine, pe lângă faptul ca in weekend sau noaptea costul este cu peste 50% mai scump, s-a așteptat ziua de luni.
Azi la prânz s-a reluat traficul prin fata Lidl.

Traficul național prin Codlea ne strica străzile, dar întreținerea ne costa doar pe noi din bugetul local, c-asa-i legea”.

Previous Story

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. … Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște …”

Next Story

Radu Hossu: „La Brașov parcă aș spune că-i altfel….Stăteam și-mi cercetam gândurile după ce am citit reportajul de pe Libertatea despre prietena Luizei care este amenințată de fostul prieten că-i rupe capul. Prieten care i-a și spart ușa cu bâta și a lovit-o și pe ea. Tot cu bâta. Iar Poliția? Nimic. Nu au făcut absolut nimic. Ba chiar au zis că …”