Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu’ de pământ. Așa că am …”

Last Updated on august 5, 2019 Primarul George Scripcaru anunță că de marți, 6 august, încep lucrările la un nou parc în cartierul Triaj. Un părculeț, spun locuitorii din zonă.

George Scripcaru, pe Facebook : „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj, în zona intersecției străzilor Pașcani-Hărmanului-Ciceu.

Am luat decizia de a transforma un teren viran din cartierul Triaj într-un loc de relaxare pentru locuitorii acestui cartier.

Este o zonă cu mulți copaci, care se pretează pentru un parc, mai ales că în acest cartier nu există spații în care să te poți plimba cu bebelușul în cărucior sau unde persoanele în vârstă să stea la umbră”.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic Alex Xela a scris: „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu’ de pământ. Așa că am cropat niste parcuri din tara si le-am suprapus peste parculetul lor (de fapt peste cartierul Triaj) asa ca sa avem la ce ne raporta cand vorbim de spatii verzi, gradini, gradinite si parcuri”.
Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu' de pământ. Așa că am ...” 1

Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu' de pământ. Așa că am ...” 2

Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu' de pământ. Așa că am ...” 3

Brașov. George Scripcaru: „De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj”. Alex : „Când am văzut ca ăștia trasează niște alei pe un spațiu verde din Triaj si-i zic parc era sa dau cu laptopu' de pământ. Așa că am ...” 4

David Sorin: Noi la Brasov trebuie sa redefinim notiunea de ,,parc”. 😃
Eu sunt socat de ideea cu ,,zona de promenada” de pe Castanilor. Practic, toti termenii trebuie sa-i redefinim.

Previous Story

Brașov. Doi bărbații au făcut baie în fântâna arteziană din Piața Sfatului. Au fost amendați de Poliția Locală

Next Story

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Ce fac cei de la Primăria Brașov în Triaj se numește spoială. … Au asfaltat niște bucăți de străzi, care străzi nu aveau nimic sau poate aveau mici probleme. Ne-am trezit c-au îngroșat asfaltul, Dumnezeu știe de ce.2. Au reparat niște …”