Brasov: George Scripcaru NU este lasat de PNL sa candideze la Primarie. Vezi ce a declarat Vasile Blaga:

Last Updated on septembrie 19, 2015 Vasile Blaga, co-presedinte PNL, aflat în Poiana Brașov la conferința Ligii Aleşilor Locali din PNL a făcut câteva afirmații surprinzătoare referitoare la o nouă candidatură a lui George Scripcaru la Primărie.

„Într-o discuţie pe care am avut-o cu el, mi-a spus că în primul rând vrea să îşi demonstreze nevinovăţia, iar dacă reuşeşte acest lucru, va candida”, a declarat Blaga.

Cu alte cuvinte, până nu se termină procesul cu un rezultat pozitiv pentru George Scripcaru, acesta nu poate candida din partea PNL.


Vasile Blaga a mai spus, citat de mytex.ro:  „avem un statut, pe care îl respectăm şi nu cred că trebuie să revenim de fiecare la această discuţie. Modificările la statut, aprobate anul acesta la Piteşti, sunt deja înregistrate la Tribunalul Bucureşti”.

Acest statut spune că primarii aflați în funcție și care au probleme cu justiția nu mai pot candida:

”Pe 24 mai am stabilit foarte clar la Consiliul Național că vom avea o competiție internă, iar cel desemnat candidat al PNL pentru diverse administrații locale nu trebuie să aibă probleme cu legea, trebuie să aibă o pregătire profesională adecvată și  girul comunității, despre care se va afla printr-un sondaj” a spus Alina Gorghiu, co-președinte PNL.

Previous Story

Corona Brasov, infragere dureroasa acasa. Fanii au cerut demisia antrenorului

Next Story

Accident Brasov: 3 autoturisme s-au ciocnit. O fetita de 4 ani, 2 femei si 2 barbati au fost raniti