Corona Brasov, infragere dureroasa acasa. Fanii au cerut demisia antrenorului

Last Updated on septembrie 19, 2015

Corona Brașov a suferit o înfrângere dureroasă în derby-ul pentru locul trei, împotriva celor de la CSM Ploieşti. Corona a pierdut la diferenţă de opt goluri, 29-21 (17-10).

La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Bogdan Burcea a declarat că îşi asumă responsabilitatea pentru tot ce s-a întîmplat “dar că nu poate intra în teren să rezolve situaţiile de unu la unu”, făcînd aluzie la multiplele ratări ale braşovencelor de pe semicerc.

“A fost un joc ăn care lucrurile nu mne-au ieşir cum ne doream, un joc ăîn care Ploieşti ne-a fost net superioară din primul pînă în ultimul minut, dar cu toate acestea, am avut şi noi ocaziile noastre pe care le-am irosit rînd pe rînd. Oricît de mult mi-aş dori, nu pot intra eu în teren să bat 7 metri sau să arunc de pe semicerc”, a spus tehnicianul, citat de monitorulexpres.ro

Bogdan Burcea a mai adăugat că nu a auzit scandările fanilor care i-au strigat “Demisia” pe final de meci. “Sincer, eu în timpul meciului sînt atent la joc nu la ce se strigă în tribună”, revenind apoi şi spunînd că îi pare rău că echipa a fost “huiduită” într-un meci în care s-au aflat în teren şi junioare.

Previous Story

Accident Brasov: O soferita a intrat cu masina intr-un autocar

Next Story

Brasov: George Scripcaru NU este lasat de PNL sa candideze la Primarie. Vezi ce a declarat Vasile Blaga: