Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului

Last Updated on aprilie 27, 2024 Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului 1

Serviciul Public de Administrare Piețe (SPAP) din cadrul Primăriei Brașov anunță că sâmbătă, 27 aprilie, are loc deschiderea Târgului de Paști! Acesta va fi amenajat în Piața Sfatului și va fi la dispoziția brașovenilor și turiștilor până în 12 mai.

Vă invităm să descoperiți frumusețea și tradițiile locale în cele 40 de corturi ale târgului, unde artizani, meșteșugari și producători români, majoritatea locali, vă vor întâmpina cu o varietate impresionantă de produse. De la obiecte handmade, bijuterii minunate, până la delicioase produse alimentare tradiționale, totul este gata să vă încânte simțurile!”, spun reprezentanții SPAP, conform  mytex.ro.

Potrivit acestora există și o ofertă specială de Florii: o colecția de flori de la un producător local.
Târgul de Paști „răspunde dorinței locuitorilor și vizitatorilor de a avea acces la autentic, celebrând arta meșteșugărească și frumusețea creațiilor locale.
Vă așteptăm cu drag să celebrați cu noi și să susțineți comunitatea locală!”

S-a deschis și Târgul de Paști de la Sibiu
Sibienii și cu turiștii au luat cu asalt Târgul de Paște, deschis vineri la Sibiu. Vremea a fost de partea comercianților, zeci de oamenii ajungând în Târgul de Paște încă din prima zi. Târgul este animat de 50 de căsuțe cu dulciuri, decorațiuni de Paști, ouă încondeiate, bijuterii lucrate manual, cărți și felicitări, jucării, produse de olărit, tablourile lucrate manual cu păpuși din macrameu, scrie Ora de Sibiu.

Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului 2

Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului 3 Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului 4 Brașov. Se deschide Târgul de Paști din Piața Sfatului 5

Pe lângă decorațiunile de Paște, căsuțele cu dulciuri au fost la mare căutare în special de cei mici. La fel ca și anul trecut, trambulina a fost atracția principală pentru copii. Nici toboganul gonflabil sau pista de karting nu au trecut neobservate de cei mici. „În trambulină mi-a plăcut cel mai mult. Vreau să mai vin și mâine să mă dau în tobogan”, a spus Vlad, unul dintre copiii veniți la Târgul de Paște de la Sibiu.

Previous Story

Brașov. Se deschide al doilea magazin Decathlon, în zona Mall Coresi

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului, cunoscut cândva ca și „Vama Veche”