(Video) Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată la închisoare

Last Updated on aprilie 27, 2024

(Video) Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată la închisoare 1

Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată săptămâna aceasta la o pedeapsă de 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare. Femeia a fost judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Accidentul s-a produs în data de 4 aprilie 2023, în jurul orelor 13.00, atunci când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 43 de ani, aflată la volanul unui autoturism a întrat în coliziune cu un autoturism aflat staționat, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism, după care s-a răsturnat cu propriul autovehicul, intrând în coliziune cu un alt autoturism, scrie presasm.ro.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 11 ani, aflat în autoturismul condus de femeie. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Audiată de către polițiști, aceasta le-a spus că a consumat băuturi alcoolice din cauza unor probleme severe de natură personală și că regretă cele întâmplate. Motiv pentru care judecătorii s-au lăsat înduplecați și au dat o sentință îndreptată înspre minimul posibil în astfel de cazuri.

O șoferiță a rămas blocată în mașina cu care s-a răsturnat pe cupolă la Rădăuți
O femeie de 49 de ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat, vineri dimineața, cu mașina la Rădăuți.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un accident rutier s-a produs vineri dimineață, în municipiul Rădăuți, în jurul orei 6:40, scrie newsbucovina.ro.

(Video) Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată la închisoare 2

Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar la fața locului, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar conducătoarea auto, singurul ocupant al mașinii, era blocată în interior.
Femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost extrasă în siguranță, și predată echipajului SMURD.

(Video) Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată la închisoare 3

Din fericire, victima era conștientă și cooperantă, iar după ce i s-a acordat primele îngrijiri medicale, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, a precizat maior Alin Găleată.

Previous Story

(Foto) S-a deschis primul lot din Transapuseana. „Un drum de poveste. Ca inginer, pot zice că lucrările sunt de nota 10 şi de «jos pălăria!»”

Next Story

Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură”