Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură”

Last Updated on aprilie 29, 2024 Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură” 1

Când știi o „scurtătură”, nu mai contează dacă circuli pe sens interzis. A demonstrat-o un șofer într-o dimineață pe B-dul 15 Noiembrie. Cum la acea oră erau destul de puține mașini în trafic, de la intersecția cu Calea București (Trei Alimentare) acesta s-a gândit că va ajunge mai ușor pe strada Verii virând direct la stânga spre Biserica de lemn, unde este sens unic spre Calea București – Zizinului.

Scena a fost surprinsă de un alt participant la trafic care a rămas uimit de tupeul șoferului care a ignorat mai multe indicatoare și marcaje și nu prea avea vreo scuză că s-a încadrat greșit. Din nefericire, camera nu a fost tocmai una performantă pentru a-i surprinde și numărul de înmatriculare, dar în intersecție sunt destule camere de supraveghere, astfel că polițiștii l-ar putea indentifica pe „viteaz”, în contextul în care ar fi putut produce un incident destul de grav dacă traficul era mai intens, scrie Biz Brasov.

Sursa video: Trafic Online Brașov – Facebook

Nu este primul incident de acest fel petrecut în zonă. Acum câteva zile un şofer a fost surprins că circula pe sens invers în faţa Camerei de Comerț, tot în Centrul Civic, scrie brasov.net.

Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură” 2

În imaginile filmate de șoferii aflați în trafic se poate vedea cum vehiculul stă la trecerea pentru pietoni bulevardul intens circulat. Doar că nu stă ca celelalte mașini și se află în direcția spre liceul Dr. Ioan Meșotă. Cu toate că în zonă există șase benzi de circulație, toate destinate traficului în sensul opus, șoferul a ales să încalce regulile și să riste viața atât a sa, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Cum şi-au făcut unii „parcare gratis”
Mulţi braşoveni se plâng de criza locurilor de parcare, însă în unele situaţii, deşi sunt locuri libere, unii şoferi preferă să îşi staţioneze maşinile unde le este mai la îndemână.

De exemplu, doi şoferi au găsit o „soluţie salvatoare” pentru a-şi parca maşinile la Sala Sporturilor din Braşov şi a evita plata „fabuloasei” taxe de parcare de… 2 lei/oră. Aceştia şi-au pus perpendicular maşinile la capătul locurilor de parcare, unde teoretic ar trebui să fie spaţiu verde, dar verdeaţa a dispărut tocmai din cauza unor astfel de practici, scrie bzb.ro.
Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură” 3

Video Brașov. Alt șofer pe interzis. Acum și pe B-dul 15 Noiembrie, probabil a vrut să încerce o „scurtătură” 4

Cei doi au fost luaţi în colimator de membrii grupului „Ai parcat ca un bou” de pe Facebook, care le-au „promovat” ideea. Cei doi au ignorat faptul că amenda pentru o astfel de parcare este însă mult mai mare decât taxa plătit P&P, dar, probabil, de această dată au avut noroc şi nu au fost observaţi de „ochiul vigilent” al legii. (BizBraşov.ro)

Previous Story

(Video) Șoferița care s-a răsturnat cu mașina avariind alte patru mașini și rănindu-și propriul copil (11 ani), a fost condamnată la închisoare

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Locul născut dintr-un lac vulcanic unde au înflorit plantele carnivore