Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!”

Last Updated on august 18, 2017 Comunitatea  Adoptă un țăran recomandă Brutăria Două Mâini pentru calitatea produselor și ingrendientelor folosite.

Pe Facebook, Brutăria Două Mâini a postat fotografii cu mesajul: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul! Și nu doar gustul este important, ci și calitatea ingredientelor pe care noi le folosim!

Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!” 1

Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!” 2

Marius, devenit meșter patiser cu multă trudă și sudoare, întinde acum aluatul cu o precizie de maestru. Ne stau martori la acest proces și prietenii de la Adoptă un țăran, a căror vizită tare ne-a bucurat! Vă așteptăm și pe voi pe la noi să faceți cunoștință cu echipa Două mâini, care promitem că vă va întâmpina cu multă voie bună și pâinică aburindă!

Grăbiți-vă că-i caldă!

Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!” 3 Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!” 4 Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!” 5

Și atât de bună, că e nevoie de o desagă mare pentru cumpărături la noi la brutărie!”

Contact Brutăria Două Mâini: Str Bunloc nr 1
Săcele
Sună 0765 436 609

Adoptă un țăran: Cine suntem: ne-am adunat de-a lungul vremii și ne-am coagulat într-o echipă foarte faină, alcătuită din trei asociații ce promovează și se implică pentru înverzirea României, pentru promovarea și conservarea tradițiilor țărișoarei noastre, însă și pentru promovarea hranei curate, autentice și mai ales, românești și a meșteșugurilor ce dau greutate țăranului român. Proiectul nostru va fi parte din România Bio, o inițiativă a Asociației Creștem România Împreună.

Ce facem: te încurajăm să alegi românește, adoptând un țăran din jurul orașului de baștină. Cumpără de la acesta tot ce ai nevoie, fie sub formă de coș săptămânal (dacă aceste comercializează produse alimentare), fie în orice alt mod vă puneți de acord, împreună. Încurajează economia locală, consumă produse sănătoase de pe meleaguri românești! Alege să cumperi produse românești și sprijină astfel meșteșugarii români! Fii parte din România! Noi te vom ajuta să identifici țăranul, iar tu vei închega cu acesta cea mai frumoasă relație de prietenie, de tipul câștig-câștig!

Previous Story

Oktoberfest Brașov cu balet, fanfară și trupe speciale. Vezi cine te va încânta în cele 11 zile ale evenimentului

Next Story

FELICITĂRI! Patinatori de la Corona Brașov, două recorduri naţionale