Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite!

Last Updated on iunie 29, 2017 UPDATE!
4 persoane au fost rănite în urma furtunii de joi seara, în zona Aleii de sub Tâmpa. Un copac a căzut peste mașina în care se aflau!

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat fotografii cu mesajul: „Copac căzut peste o mașină sub Tâmpa. O femeie și trei copii răniți ușor și cu atac de panică. Nimic grav. Mașina, daună totală”.

Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite! 1 Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite! 2 Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite! 3 Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite! 4

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un copac a căzut, joi seara, din cauza vântului puternic, pe o maşină aflată pe o stradă din centrul municipiului Braşov.

În autoturism se aflau trei persoane, respectiv un adult, un copil şi un bebeluş de opt luni. De asemenea, lângă autoturism se afla o a patra persoană, care a suferit un atac de panică.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1

Next Story

ISU Brașov: ALERTĂ! Un camion care transporta militari s-a răsturnat! 4 soldați și-ar fi pierdut viața!