“Bucureștiul subru și neplăcut era departe de frumusețea din Brașov”, jurnalistă din Noua Zeelandă

Last Updated on iunie 23, 2017 O jurnalistă din Noua Zeelandă a venit în România pentru a-l găsi pe Dracula. A stat 3 săptămâni la noi în țară iar la final a scris un articol cu plusuri și minusuri. La plusuri a fost Brașovul, la minusuri Bucureștiul.

Rhiannon Edwards povesteşte că decizia ei a fost “un exercițiu în spontaneitate pură”. Împreună cu partenerul său, au decis destinația fascinaţi de legenda despre Transilvania, scrie zugo.md și preluat de Evenimentul Zilei.

"Bucureștiul subru și neplăcut era departe de frumusețea din Brașov”, jurnalistă din Noua Zeelandă 1

“Sunt lupi și castele gotice și am putea purta chiar și pălării lui Van Helsing”, au exclamat ei, când toți le-au pus la îndoială alegerea. „În plus, prințul Charles are o casă acolo, așa că trebuie să fie o destinațue destul de bună”, scrie Rhiannon.

Brașov: “A fost un drum frumos, cu priveliști spre pajiștile de flori sălbatice, castele și biserici. Am văzut numele orașului, care a fost afișat cu majuscule albe în copaci, la fel ca Hollywood”. “Brașovul are motive întemeiate să fie încrezut în sine. Are atât frumusețe, cât și istorie: pereții masivi de piatră și bastionul construit de sași înconjoară orașul și frumoasa piață centrală.” Rătăciți pe o colină, cei doi au asemănat orașul cu Montmartre și au fost profund impresionați de Biserica Neagră, cea mai veche biserică din țară”.

Ultima zi Rhiannon și partenerul său au petrecut-o în inima României – București. “Pe măsură ce ajungeam la teren plan, destul de plictisitor, am știut că ne apropiem de capitală”. Orașul nu i-a impresionat: “Bucureștiul subru și neplăcut era departe de frumusețea din Brașov sau pacea rurală din Cund”

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! El este cel mai bun student de la Transilvania. Anul V la medicină!

Next Story

Accident Brașov: GRAV! AUTOCAR Răsturnat! 12 copii răniți! O persoană este încarcerată.