Brașov: Se măresc tarifele de parcare. Se taxează și noaptea nu doar între orele 08.00 – 20.00. Vezi la cât ajung tarifele:

Last Updated on iunie 23, 2017 Primăria Brașov vrea să reducă traficul din Centrul orașului cu două măsuri: creșterea tarifelor de parcare și a orelor de taxare.

Astfel, parcarea va fi taxată 24 de ore din 24, timp de şapte zile pe săptămână. Acum taxarea se face doar în intervalul luni – sâmbătă, între orele 08.00 – 20.00, informează bzb.ro.

Brașov: Se măresc tarifele de parcare. Se taxează și noaptea nu doar între orele 08.00 - 20.00. Vezi la cât ajung tarifele: 1

„Pentru limitarea traficului în zona istorică, vor fi aplicate două măsuri, una dintre ele fiind majorarea tarifelor de parcare, iar cealaltă privind taxarea, parcării 24 de ore din 24, în toate zilele săptămânii. Taxarea non-stop, în toate zilele săptămânii, se va aplica pentru toate parcările publice din oraş, nu doar pentru cele din zona istorică”, a precizat Toarcea.

Potrivit noului proiect, au fost stabilite trei zone de tarifare pentru parcările publice, respectiv Zona 0 (Centrul Istoric), zona I (Centrul Nou, Astra, Valea Cetăţii, Scriitorilor, Florilor, Tractorul, Şchei, Bartolomeu, Craiter) şi zona III (Bartolomeu Nord, Noua- Dârste, Triaj).

În zona 0, potrivit proiectului, tariful va fi de 3 lei/oră (inclusiv TVA), în zona I de 2 lei/ora (inclusiv TVA), iar în zona II de 1,5 lei/ora (inclusiv TVA).

Conform vechiului regulament, tarifele de parcare sunt de 1,5 lei /oră (inclusiv TVA) în zona I şi de 1,3 lei/oră (fără TVA) în zona II, dar în regulament nu se precizează care sunt aceste zone.

Măsurile vor fi votate vineri în ședința de Consiliul Local!

Previous Story

Overture, curtains, lights

Next Story

OFICIAL! Autobuze RATBV pe Brașov-Prejmer! Urmează Sânpetru, Codlea, Săcele, Râșnov, Zărnești, Cristian, Feldioara?