Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei…așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ”

Last Updated on aprilie 19, 2017 O brașoveancă a făut o sesizare la Primărie prin care a cerut tăierea unor nuci foarte înalți care sunt la un pas să-i intre în casă când bate vântul mai tare. Primăria a spus că nu se justifică tăierea lor dar unul deja s-a rupt singur.

Pe Facebook, Dana Dănuța a adaugat fotografii cu mesajul: „ Maaai dar nu mai pot de nervi… Am făcut o cerere la primărie ca am niște nuci foarte înalți aici și stau sa îmi cada în cap și în casa!!! Și înnebunesc ca efectiv se rup când bate vântul și pe astia de la primărie nu îi interesează…

Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei...așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ” 1

Mulțumim frumos Primăriei Muncipiului Brașov!!!! Așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! Cred ca de nebuna am făcut cererea sa mi se spună ca “este nejustificata”!!!

Va rog share în masa, poate ajunge postarea unde trebuie!!!! (Zona Triaj – Brașov)”

Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei...așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ” 2 Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei...așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ” 3 Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei...așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ” 4 Brașov: „Mulțumim frumos Primăriei...așteptam să ne cada copacii în casa, chiar în cap dacă te afli in locul nepotrivit la momentul nepotrivit! Mulțumim frumos! ” 5

Ioana Maria Stăniloiu Și eu am avut o problema asemănătoare . Stau in Codlea la poalele măgurii și am avut niste brazi in spatele casei , unul dintre ei ne-a stricat acoperișul unui foișor. Și am sesizat primăria , ocolul silvic și ghici ce ? După lungi sesizări și audiențe la primărie , a trebuit să scoatem din buzunarul personal 1800 de lei ca să nu ne trezim cu pagube mai mari de atâta .
Pe ei nu îi interesează decât dacă este in interesul lor .

Previous Story

Brașov: CONCERT Loredana si trupa sa Agurida. Vezi cât costă biletele:

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Noul spital va fi un spital PUBLIC, nu privat! … Noul spital va avea două valențe egal dezvoltate, fiind CLINIC și DE URGENȚĂ!”