Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă?

Last Updated on aprilie 25, 2017 Lucrările avansează la mall-ul AFI Palace din Centrul Civic, care va fi construit pe terenul fostei fabrici Hidromecanica. Proprietarii au făcut publice noi fotografii cu viitorul mall. Ce spui, se încadrează bine? Se va bloca traficul în zonă?

Constructorii mall-ului AFI Palace din centrul Brașovului, la Hidro, au anunțat recent că au încheiat o înțelegere cu Carrefour pentru închirierea unui spațiu. Deschiderea oficială a noului mall va avea loc în 2018.

Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 1

“Acest contract marchează prima colaborare la nivel profesional dintre Carrefour România și AFI Europe România și credem cu tărie că AFI Brașov va fi principalul centru comercial din județul Brașov.

(…) Carrefour își continuă planurile de extindere în toate formatele de magazine și își reafirmă încrederea în creșterea pieței românești”, a declarat Anca Damour, Property Division Director în cadrul Carrefour România pentru profit.ro.

Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 2

Centrul comercial va include branduri de modă internaționale, premium și pentru publicul larg, servicii și o ofertă extinsă de opțiuni de divertisment și restaurante, poziționându-se astfel ca mallul dominant din Brașov.

Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 3

”AFI Brașov este un proiect important și un punct de referință în strategia de dezvoltare a companiei și suntem bucuroși că, prin semnarea acestui contract de închiriere, acesta începe să prindă contur dincolo de planurile de pe hârtie. (…)

Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 4 Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 5 Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă? 6

În același timp, ne apropiem de finalizarea mixului de chiriași care va completa experiența de shopping a locuitorilor din Brașov și pentru cei 1,6 milioane de turiști care vizitează anual zona, cu o combinație de branduri pentru toate gusturile, aflate într-un singur spațiu comercial”, a declarat David Hay, CEO, AFI Europe România.

Previous Story

Brașov: Jefuit într-o stație RAT de o femeie. Hoața prinsă de doi bărbați

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „Să nu ne lăsăm prostiți! Brașovul are nevoie de un Nou Spital Clinic de Urgență!”