Brașov: Jefuit într-o stație RAT de o femeie. Hoața prinsă de doi bărbați

Last Updated on aprilie 25, 2017 O femeie de 27 de ani din Zărnești a fost prinsă de doi bărbați după ce ar fi jefuit un bătrân de 82 de ani. Aceștia au predat-o Poliției. Întâmplarea a avut loc într-o stație RAT de pe B-dul Victoriei, lângă Piața Dacia.

Director Executiv, Nicolae Aldea, Poliția Locală: „Doi brașoveni au cerut ajutorul echipei de polițiști de la Locală, care se afla în misiune în zona Pieței Dacia! Bărbații reținuseră o femeie, pe care o acuzau că l-ar fi buzunărit pe unul dintre ei.
Brașov: Jefuit într-o stație RAT de o femeie. Hoața prinsă de doi bărbați 1

Femeia a intrat în vorba cu persoana respectivă, într-o stație RAT de pe B-dul Victoriei și, profitând de neatenția omului, i-a sustras din buzunare suma de 141 de lei.

Când brașoveanul și-a dat seama că a rămas făra bani a cerut ajutorul celor din jur. C.E.I. a fost reținută de oameni, până când au ajuns și polițiștii locali. Aceștia au identificat persoanele implicate, care au și fost conduse și predate pe baza unui proces verbal polițiștilor de la IPJ Brașov pentru continuarea cercetărilor”.

Previous Story

Brașov. Meteo. Cum va fi vremea de 1 Mai

Next Story

Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă?