(Video) Accident Brașov. Erwin Albu: „Tocmai am scapat ca prin urechile acului dintr-un accident cu un autocar plin cu angajati la Autoliv, din tura de dimineata”

Last Updated on februarie 11, 2017 Erwin Albu, cunoscut pentru că în Codlea a deschis „Autoservire din gospodarie pentru oameni cinstiti” a scăpat cu bine dintr-un accident dintr-un sens giratoriu.

Pe Facebook, celebrul Erwin Albu a postat un video cu mesajul: „VIATA-I PLICTISITOARE?

(Video) Accident Brașov. Erwin Albu: „Tocmai am scapat ca prin urechile acului dintr-un accident cu un autocar plin cu angajati la Autoliv, din tura de dimineata” 1

Ora 5:40. Tocmai am scapat ca prin urechile acului dintr-un accident cu un autocar plin cu angajati la Autoliv, din tura de dimineata.

Veneam dinspre Brasov spre Codlea si am oprit impreuna cu un alt autoturism la sensul giratoriu de la Hornbach -eu pe banda a doua- pentru a acorda prioritatea unei masini din interiorul sensului, cand am auzit o bubuitura imensa. Initial am crezut ca am fost lovit si eu, dar, din fericire, nu am fost atins.

Slava Domnului nimeni nu a fost ranit. Autoturismul de pe banda intai, din aceeasi linie cu mine, a primit lovitura din plin.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov: „Iarna… ca hotii in Racadau”. Și acești copaci erau bolnavi/bătrâni? Se continuă tăierile în Răcădău:

Next Story

Brașov: Un drapel gigant pregătit pentru protestele din weekend