Video Brașov: Doi elevi au sărit în zăpadă de la etajul unu. Și spuneai că nu se face școală în România!

Last Updated on ianuarie 20, 2017 Doi elevi de la un liceu din Brașov au sărit de la etajul 1 în zăpadă. Scenele au fost filmate de colegii care se amuză teribil de această situație.

Niciun profesor nu este însă în preajmă, deşi ar fi trebuit să fie mai mulţi dascăli supraveghetori în acel moment.

Scena s-a petrecut marţi dimineaţă, la Colegiul Naţional „Grigore Moisil”, din Braşov. Cei doi elevi de clasa a XI-a sar de la câţiva metri înălţime într-un morman de zăpadă de cam 30 de centimetri, informează digi24.ro

Conducerea colegiului a aflat de la echipa Digi 24 despre acest episod. „Situația ni se pare deosebit de gravă și regretabilă. Profesorii de serviciu erau în curtea școlii. Vom urma pașii legali care se impun în situația dată. Vă rugăm ca aceste afirmaţii sa nu fie scoase din context sau interpretate”.

Vezi video aici:

„E o situaţie nefericită pentru şcoală, nefericită pentru educaţie în general. În comisia permanentă a unităţii şcolare, pentru combaterea violenţei se discută modul în care a fost încălcat regulamentul de ordine internă, urmând a fi sancţionaţi”, afirmă Mirela Blemovici, inspector scolar general adj.

Previous Story

(Foto) Brașov: MĂCEL în Răcădău! Copaci tăiați cu drujba. Vezi ce zic autoritățile:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: CARAMBOL cu 4 mașini la o trecere de pietoni de pe Griviței!