Brașov: Bradul de Crăciun din Piața Sfatului măsoară 28 de metri înălţime, are în jur de 70 de ani, cântăreşte aproape 10 tone. Vezi cine este posibil să cânte la aprinderea luminilor de Crăciun:

Last Updated on noiembrie 18, 2016 Bradul de Crăciun adus în Piața Sfatului măsoară 28 de metri înălţime, are în jur de 70 de ani, cântăreşte aproape 10 tone și a costat aproximativ 15.000 de lei și nu 100.000 de euro ca la Târgu Jiu. La aprinderea luminilor de Crăciun este posibil să avem un concert Andra.

„Bradul a fost adus de la Vama Buzăului, a fost o procedură, să spunem, uşor complicată, dar niciodată nu este simplu şi în fiecare an acest lucru se desfăşoară cu dificultate, costurile sunt aproximativ de 15.000 de lei”, a explicat, astăzi, Miklos Gantz, administratorul public al Municipiului Braşov, citat de rttbrașov.

15135727_879832995485780_8152052830146612540_n

Odată cu aprinderea luminiţelor din brad, braşovenii se vor bucura, în data de 6 Decembrie şi de aprinderea tavanelor de lumini de pe străzile Hirscher, Michael Weiss, Republicii şi Postăvarului.

Şi în Piaţa Enescu va fi instalat un brad de Crăciun. De asemenea, municipalitatea a pregătit spectacole şi evenimente culturale specifice sărbătorilor de iarnă, organizate de copiii de la şcolile din Braşov. Cât despre concertele de Sfântul Nicolae şi de Revelion, autorităţile locale promit nume sonore ale muzicii româneşti.

„Două evenimente mari se vor desfăşura în luna decembrie, respectiv spectacolele, concertele din data de 6 şi evident din noaptea de Revelion. Braşovenii se vor putea bucura de prezenţa unor solişti renumiţi şi nu vom fi foarte departe, probabil, nici de Andra”, anunţă Miklos Gantz, administratorul public al Municipiului Braşov.

Vezi aici Video cu bradul:

Deja se lucrează la îmodobirea bradului, operaţiune care se va încheia în următoarele 7-8 zile. Municipalitatea se va ocupa apoi de probe şi de ultimele verificări înaintea serii de 6 Decembrie, când luminile de sărbătoare vor fi aprinse.

Previous Story

Brașoveni în frig: „Desi aeroterma merge de o ora atat arata termometrul…..e groaznic de frig domnilor consilieri,viceprimar si primar…..ce suflete aveti ?”

Next Story

(FOTO) Două Accidente în Brașov: În sensul giratoriu și în intersecție. „Bonus”: Mașini avariate de un Dorel. „Când Dorel lucrează aiurea. În spate la Onix”