Brașov: UPDATE! Era să-şi piardă viaţa privind… un accident

Last Updated on octombrie 24, 2016 Vineri, o șoferiță și-a calculat greșit manevrele și s-a răsturnat cu mașina pe strada Zorilor. Cel mai grav de suferit a avut o femeie care stătea la semafor. Ea a făcut o criză de epilepsie de frică, a căzut și s-a lovit destul de serios la cap.

Şoferiţa aflată la volanul maşinii care s-a răsturnat venea de pe strada Zorilor şi încerca să ajungă pe Calea Bucureşti, informează bzb.ro. Pentru că semaforul tocmai se schimba de pe culoarea verde pe galben, femeia a accelerat şi a încercat să pătrundă în intersecţie înainte ca semaforul să fie pe culoarea roşie.

14801121_326714014362809_1176269573_n

Viteza prea mare cu care a intrat în intersecţie a făcut însă ca şoferiţa să piardă controlul volanului, să lovească scuarul şi maşina să se răstoarne. Autoturismul condus de femeie s-a oprit cu roţile în sus, iar cele două femei aflate în maşină au ajuns la spital, cu răni uşoare.

Întreaga scenă i-a provocat însă unei femei aflate la trecerea de pietoni o sperietură atât de intensă, încât a leşinat şi, în căzătură, s-a lovit foarte tare la cap. Un alt echipaj SMURD a sosit imediat şi i-a acordat femeii îngrijirile medicale necesare. Din câte se pare, femeia de la trecerea de pietoni a suferit o criză de epilepsie, motiv pentru care a şi căzut atât de rău.

Locuitorii din zonă spun că strada Zorilor este una foarte circulată şi multe maşini forţează trecerea pe culoarea galbenă a semaforului pentru a nu mai sta încă o dată peste un minut până când se face verde din nou.

„Anul trecut a venit unul cu viteză, a uitat să ia viraj şi a vrut să intre în bloc. Cred că a avut viteză excesivă. Această străduţă Zorilor e cea mai circulată din Braşov pentru că face legătura între cartierul Răcădău şi cartierul Astra. Ar trebui să pună limite de viteze aici”, spune un trecător.

„A venit cu viteză foarte mare de sus, n-a mai putut să controleze şi a intrat în capătul de scuar, după care s-a răsturnat”, povesteşte un alt trecător.

Vezi aici Video postat de stefan ion pe Youtube.com:

Din fericire, acest accident, petrecut vineri seară, s-a soldat doar cu răni uşoare ale victimelor, însă, în lipsa unor măsuri, aici s-ar putea produce şi evenimente mai grave.

Previous Story

Brașov: Ea este supriza PNL pentru Camera Deputaților. LocuL 1 pe listă pentru o studentă din Marea Britanie. „Cred că următorul pas ar fi sa-i şi aducem acasă pe studenții români care învață în străinătate“

Next Story

Brașov: Au apărut containere ilegale de gunoi!