Brașov: Consiliul Județean cedează Primăriei un teren pentru construcția unui spital. Mai trebuie acordul Guvernului

Last Updated on octombrie 24, 2016 În luna august, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov a declarat că, împreună cu Primăria, a identificat un teren pentru construcția unui spital regional, respectiv un teren de lângă Institutul de Cercetare al Universităţii Transilvania (Campusul Genius), în prelungirea Centrului de Afaceri, care este în curs de amenajare.

Adrian Veștea a spus în cadrul evenimentului Braşov Future Forum organizat de Clusterul pentru Inovare şi tehnologie ALT Braşov, organizat zilel trecute, că a găsit și formula juridică prin care să cedeze terenul.

14804823_328022940898583_1086143928_n

„Zilele următoare vom face un proiect de hotărâre de Guvern pentru transmiterea acestui teren de 8 hectare în proprietatea municipiului Braşov, astfel încât să putem demara lucrările şi la acest obiectiv de care sistemul sanitar braşovean are nevoie” a declarat șeful CJ pentru bzb.ro.

În altă ordine de idei, Adrian Veștea a declarat că va aloca 10 milioane d e euro anual pentru finalizarea Aeroportului Brașov.

Previous Story

Brașov: Au apărut containere ilegale de gunoi!

Next Story

(FOTO) Accident Brașov: „Carambol pe Toamnei, se circula ingreunat de la Judetean spre Centru”