Accidente Brașov: Pieton lovit de mașină, femeie lovită de tren

Last Updated on septembrie 27, 2016 Un bărbat a fost accidentat marți dimineață de un Logan pe strada Hărmanului din Brașov. Potrivit martorilor, acesta s-a speriat de o dubă a Poliției și a luat-o la fugă pe stradă fărăr să se asigure.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, pietonul nu s-a asigurat corespunzător înainte de a trece strada, moment în care a fost lovit cu maşina de un şofer în vârstă de 29 de ani. În urma accidentului, victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, informează mytex.ro.

14509110_313208649046679_484882135_n

(foto: Andrei Emil)

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Gabriel Dianu a scris: „Statea pe mijlocul drumului , a vazut duba de politie care venea pe sens opus , s-a speriat si a luat-o la fuga fara se se asigure …cam asta s-a intamplat”

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri pentru vătămare corporală din culpă.

O femeie a fost lovită de un tren în judeţul Braşov, dar a scăpat doar cu şoldul fracturat. Un accident stupid şi ciudat, în acelaşi timp a avut loc, în această după-amiază la Teliu, în judeţul Braşov.

O femeie care traversa calea ferată a fost lovită de un tren personal, informează evz.ro. Victima a avut noroc chior, pentru că locomotiva a aruncat-o, cumva, în lateral şi femeia a scăpat cu viaţă.

Un echipaj SMURD Braşov, sosit la faţa locului, a găsit victima conştientă, însă cu un şold fracturat.
Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Braşov.

Previous Story

Brasov: Începe luna curăţeniei de toamnă. Vezi unde vor fi amplasate containerele speciale:

Next Story

Aeroportul Brașov. Legea terenului a fost amânată în Camera Deputaților. Vezi motivul: