Prima maşină sută la sută „Made in Braşov” expusă la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”

Last Updated on august 26, 2016 În perioada 2 – 4 septembrie, pe terenul de sport al Colegiului Naţional „Andrei Şaguna”, va avea loc evenimentul „Made in Brașov”. În cadrul acestuia va fi organizată o expoziţie cu intrare liberă, unde vor fi expuse multe produse reprezentative realizate în oraşul nostru. Printre acestea, un autoturism făcut cu piese confecţionate la firmele de profil din Braşov.

Organizarea expoziţiei de către Clubul Economic German în timpul Oktoberfest nu este întâmplătoare, întrucât la festivalul berii vor veni mulţi oameni de afaceri din străinătate, scrie mytex.ro

„Vrem să le arătăm tinerilor ce posibilităţi există la Braşov şi că viitorul în cariera lor poate fi şi acasă. Braşovul nu este doar un frumos oraş turistic, este şi o cetate Hi Tech. Se produc piese de avion, de elicopter, iar industria de automotive este deja consacrată la Braşov. Vom prezenta în premieră o maşină făcută doar din piese produse la Braşov, o maşină perfect funcţională pentru arăta cât de important este aportul Braşovului la industria constructoare de maşini”, a declarat ieri Werner Braun, preşedintele Clubului Economic German.

Previous Story

Oktoberfest Brașov. Vezi programul zilei de vineri:

Next Story

Brașov: Marian Godină contrazice, indirect, Poliția Locală după ce un agent a parcat neregulamentar. Vezi ce au făcut șefii de la Poliția Locală: