Brașov: „Aveti mare grija in zona Spitalului Astra, fie ca sunteti pe bicicleta sau pe jos. Un caine era sa ma capseze azi, am trecut pe langa el la o distanta rezonabila si a luat-o la fuga dupa mine, mi-a agatat un pic cu dintii anvelopa”

Last Updated on august 27, 2016 Ne ferim de maidnezi și suntem atacați de câini crescuți la bloc și scoși la plimbare fără lesă sau botniță. Un brașovean a povestit pe Facebook ce a pățțit de la un câine agresiv „pentru că a stat o zi în casă”

„Aveti mare grija in zona Spitalului Astra, fie ca sunteti pe bicicleta sau pe jos.
Un caine era sa ma capseze azi, am trecut pe langa el la o distanta rezonabila si a luat-o la fuga dupa mine, mi-a agatat un pic cu dintii anvelopa, moment in care am fost nevoit sa cobor pe strada in plin trafic ca sa-l evit.

14055123_1158534890852598_4256786146115736305_n

Ca sa-l potolesc si sa-i las impresia ca n-are de ce sa se ia de biciclisti, i-am dat doi covrigei pe care insa nu i-a mancat. S-a dus spre blocurile de langa spital si s-a mai dat la o doamna mai in varsta care trecea pe acolo si care chiar nu i-a facut nimic.

M-am dus dupa caine si dupa colt, surpriza: cainele avea stapan, care nu vazuse nimic. L-a pus in lesa, moment in care m-am dus la el si i-am zis ca nu e normal ca un caine asa agresiv sa fie lasat liber. I-am zis ca are noroc ca n-am apucat sa-i dau cu spray in bot, moment in care mi-a zis:

“Ai spray? Trebuia sa-i dai.” Mi-a mai zis ca ieri a stat toata ziua in casa si de aia e agresiv…

In fine, dupa ce i-am repetat de 2-3 ori ca nu e normal sa tina nelegat un caine asa agresiv si-a cerut scuze. Daca ne capsa pe mine sau pe doamna in varsta ce se intampla oare? Cainele era probabil eutanasiat si tembelul de stapan se alegea cu amenda.

N-am nimic cu aceste patrupede, iubesc animalele dar nu pot intelege de ce unii stapani sunt atat de nepasatori.
Este vorba de cainele din stanga pozei, cel gri. Celalalt era cuminte”.

Previous Story

Brașov: UPDATE. 38 de vagoane cu bușteni confiscate. Vezi ce spune Kronospan

Next Story

Oktoberfest Brașov. Vezi programul de sâmbătă, 27 august: