Brașov: 130 de tone de gunoaie adunate de două persoane. Vecinii sunt disperați

Last Updated on mai 5, 2016 O curte de pe Strada Baba Novac din Braşov a fost transformată într-o groapă de gunoi de către proprietari. Acum 9 ani, o femeie cu băiatul ei, au reușit performanța să adune 130 de tone de gunoi.

Deşi au trecut nouă ani de la prima intervenţie a autorităţilor pe strada Baba Novac din Braşov, pentru scoaterea gunoaielor din curtea imobilului cu nr. 56, locul este şi în prezent un focar de infecţie, după cum se plâng locuitorii din zonă, informează mytex.ro.

 

 

Mormane de gunoi s-au adunat în curtea respectivă, iar printre acestea şi-au găsit adăpost câini fără stăpân.
Vecinii sunt disperaţi şi simt că trăiesc într-un coşmar fără sfârşit, cel mai mult având de suferit proprietarii imobilului nr. 55.nynynynynynyny

În 2007, lucrătorii firmei de salubritate Urban au scos din gospodărie în jur de 130 de tone de gunoaie. Pe atunci, în casă locuiau o femeie de aproximativ 80 de ani şi fiul ei, care avea peste 45 de ani, iar curăţenia s-a putut realiza, întrucât bătrâna, aflată în spital, a fost convinsă de o cunoscută de-a ei să semneze un acord, pentru ca lucrătorii de la Urban să poată intra în curte. Dar, curăţenia nu a ţinut mult, întrucât mama şi fiul au continuat să adune deşeuri şi să le depoziteze în gospodărie.

Astfel, doi ani mai târziu, vecinii se plângeau din nou în presă că locuiesc lângă un focar de infecţie şi că sunt expuşi zilnic îmbolnăvirii.

Din păcate, în aceleaşi condiţii trăiesc şi în 2016… Singura diferenţă este că, în prezent, în casă mai stă doar bărbatul, mama lui decedând, după cum am aflat de la vecini.

qqq q

Braşovenii care au ghinionul să locuiască în zonă s-au plâns în nenumărate rânduri autorităţilor, dar peste tot au primit acelaşi răspuns: proprietatea este privată şi nu se poate intra pentru a se face curăţenie, decât cu acordul proprietarului.

Cel mai probabil acele două persoane suferă de disposofobie, colectionarea compulsiva de obiecte (CCO), care reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele, potrivit sfatulmedicului.ro.

Se considera ca aceasta tulburare este asociata cu tulburarea obsesiv-compulsiva. Dar multe aspecte ale CCO raman un mister, iar cercetatorii continua sa invete lucruri despre aceasta problema recent descrisa.
In timp ce unele persoane ar putea face glume pe seama unei asemenea afectiuni, nu este nimic amuzant.

Previous Story

(Video) Brasov: Acest individ va TAIE cauciucurile de la masina! Îl cunosti?

Next Story

„Adio RO TAXI Braşov ! Azi, pe la ora prânzului, am trecut printr-o experienţă pe care nu o credeam posibilă în Braşov”