Brasovul recomandat străinilor pentru vacanța de iarnă: „Cu străzile sale pietruite medievale, arhitectura gotica uimitoare, și dramaticul Munte Tâmpa care veghează de deasupra, frumosul oraș transilvănean oferă fundalul perfect pentru o vacanță de iarnă”

Last Updated on noiembrie 25, 2015 Orașul Brasov a fost inclus într-un top al destinațiilor de Crăciun mai puțin cunoscute din Europa, top realizat de portalul online OutreT.

Cu străzile sale pietruite medievale, arhitectura gotica uimitoare, și dramaticul Munte Tâmpa care veghează de deasupra, frumosul oraș transilvănean Brașov oferă fundalul perfect pentru o vacanță de iarnă, scriu cei de la OutreT.

În timpul sezonului de Crăciun, Piata Sfatului (piața principală a orașului), prinde viață cu muzica plină de bucurie de Crăciun, tarabe de inspirație germană și un gigant pom de Crăciun.

dwdwdwdw

Magazinele își transformă vitrinele în strălucitoare scene de iarnă, bisericile țin slujbe speciale, iar cele mai multe restaurante servesc delicioase meniuri traditionale cu fiert vin, tuica fiarta și feluri de mâncare cum ar fi sarmalute cu mamaliguta, carnati, cozonac sau papanasi.

În plus, Brasovul este o bază bună pentru a explora castelele magnifice si cetatile din Transilvania și este la doar 12 km de una dintre cele mai bune și cele mai exclusiviste statiuni de schi din Romania, Poiana Brasov,  mai scriu aceștia. 

[ads2]

Brașovul a fost inclus în top alătrui de destinații precum Ljubljana, Slovenia, Poznan, Poland, Madonna di Campiglio, Italy, Coburg, Germany, Cazma, Croatia, Broadway, England, Pertisau, Austria.

 

Previous Story

Brasov: Participă, donează si salvează viaţa Iuliei

Next Story

Brasov: Mall-ul Coresi te invita sa aprinzi luminile de Crăciun. Vezi aici programul evenimentului: