Video Brasov: Lectura in hamac, in centrul orasului

Last Updated on august 28, 2015 Biblioteca Județeană Brașov și-a propus ieri să-i scoată pe tineri din mediul digital și să revină pentru câteva ore la cititul clasic, pe hărtie. Pentru asta au amenajat spaţiul verde din curtea Casei Baiulescu.

Câţiva braşoveni au citit joi seară într-un spaţiu neconvenţional- în hamacuri. Acţiunea „Citind în hamac” are rolul de a sensibiliza braşovenii în privinţa cititului.

„Am zis să fim creativi şi având aceste hamacuri, am creat un spaţiu în aer liber. Este o lectură care poate molipsi, deja s-au molipsit tineri, mămici cu copii, chiar şi persoane de vârsta a treia.

Lectura este ceva intim şi se derulează în tăcere, dar când este făcută şi în public, cu voce tare, eu cred că este mult mai puternică contaminarea”, a explicat joi, Daniel Nazare, directorul Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” Braşov pentru rttbrasov.ro.

Vezi aici Video:

Previous Story

FC Brașov începe aventura în Liga a 2-a, în deplasare la Baia Mare

Next Story

Brasov: AMURAL – Mai sunt 10 zile pana la festivalul de arte vizuale va transforma promenada Dupa Ziduri in cel mai animat loc din oras