Brasov: Modernizarea transportului în comun. Ce măsuri se vor lua

Last Updated on august 11, 2015

Transportul public brașovean va trece printr-un proces de modernizare. Concret, în stații vor fi montate camere de supraveghere și panouri electronice cu programul autobuzelor.

Staţiile de autobuz din Brașov vor fi monitorizate video, iar în călătorii vor putea vedea programul autobuzelor pe panouri electronice, datorită proiectului „Managementul informatizat al sistemului de transport în comun“ finanţat din fonduri europene.

Proiectul presupune şi realizarea unui sistem de e-ticketing, dar şi o monitorizare prin GPS a autobuzelor RAT Brașov, informează radiomures.ro

În aceste zile a început montarea stâlpior pentru camerele de supraveghere și a panourilor electronice de afișare a orarelor autobuzelor și care vor fi montate în toate cele 119 staţii din Brașov. Tot în cadrul acestui proiect se vor reamenaja stațiile, şi se vor fi instalate 30 de automate de bilete.

O dată cu introducerea sistemului e-ticketing, biletele clasice vor fi înlocuite cu cartele magnetice. Toate aceste componente ale proiectului vor fi implementate până la sfârşitul lunii noiembrie, printr-o investiţie în valoare de peste 23 de milioane de lei.

Previous Story

Brasov: Câţi oamenii au fost să vadă dinozaurii din Râşnov în primele două luni de la deschiderea parcului?

Next Story

(Video) Accident Brasov GRAV: Un sofer a zburat de pe carosabil. ATENTIE! Imagini socante: