Brasov: George Scripcaru e binevenit in UNPR daca e in „interes national”. Crezi ca va pleca de la PNL?

Last Updated on august 4, 2015

Surse politice de la București au declarat pentru stirpesurse.ro că primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, e pe cale să plece la UNPR, partidul generalului Oprea.
Întrebat despre acest lucru, senatorul braşovean Sebastian Grapă, liderul filialei Braşov a UNPR,  nu a spus nici da, nici nu referitor la eventuala candidatură a lui Scripcaru din partea progresiştilor la Primăria Braşov, evident după adeziune.

Grapă, el însuşi venit recent în UNPR şi tot din PNL, a evitat un răspuns categoric în acest sens. A spus doar atât: „Oricine e binevenit în UNPR atât timp cât înţelege şi sprijină interesul naţional”, anunță mytex.ro.
Procurorii DNA spun că în perioada 2010-2012, suspectul Scripcaru George, în calitate de primar al Municipiului Brașov, în baza unei înțelegeri prealabile cu alte persoane, a acționat și a determinat funcționari din cadrul Primăriei Brașov/ Consiliului Local Brașov și angajați din cadrul SC Cet SA și SC Tetkron SRL să-și exercite defectuos atribuțiile de serviciu, cu ocazia încheierii unor contracte/ convenții cu o societate comercială, urmărind obținerea pentru această firmă și persoanele care o administrau de foloase necuvenite (sume de bani și bunuri din patrimoniul societăților deținute de Municipiul Brașov).
Previous Story

BRASOV TRIBUTE FESTIVAL, primul festival tribut din România! Vezi aici Programul:

Next Story

Un tanar din Brasov si-a ucis logodnica la Londra. Nu s-a opus arestarii