Brasov: Autentic Fest la Lacul Noua are loc in acest weekend. A fost reprogramat din cauza vremii nefavorabile. Intrare gratuita!

Last Updated on iulie 3, 2015 În acest weekend, braşovenii au ocazia să petreacă româneşte la Autentic Fest, eveniment ce se va desfăşura la lacul din cartierul Noua.

Organizatorii au pregătit în fiecare zi a festivalului zeci de surprize atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.

Pe copii îi aşteaptă zilnic cel mai animat parc de distracţii cu topogane gonflabile şi bile pe apă, concursuri cu hidrobicicletele, kinder disco dar ateliere de creaţie în aer liber.

Pe de altă parte, cei mari vor avea parte de concursuri de grătare (sâmbătă – orele 12.00 – 14.00), show-uri culinare (Chef Giovanni Piselli), anunta bzb.ro.

De asemenea, zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, atât din zona Braşovului cât şi din alte colţuri ale ţării, îi aşteaptă pe braşoveni în Parcul Lacul Noua, cu produse pe alese.

Bineînţeles, nu va lipsi berea, iar pentru ca petrecerea sa fie completă, atmosfera va fi întreţinută de muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele – Proconsul, Aurel Tămaş, Matteo, dar şi formaţii locale îndrăgite de toţi braşovenii – Formaţia Atomic, Trupa 6, Pacific, Rozmarin şi mulţi alţii. Intrarea este liberă.

Previous Story

Brasov: O alta bunica a disparut! „Am nevoie urgenta de ajutorul vostru ! Soacra-mea a disparut de la domiciliu in cursul zilei de 29.06.2015 si nu o gasim nicaieri”

Next Story

Brasov: Junii Curcani va invita la traditionalul Joc stramosesc de la Crucea Musicoiului. Vezi aici Programul: