Brasov: Aglomeratie mare la deschiderea celui mai mare Mall din Transilvania

Last Updated on martie 27, 2015 Braşovenii au venit cu mic cu mare vă vadă cum arată Coresi Shopping Resort şi să prindă primele promoţii. O mare de oameni a aşteptat în această dimineaţă deschiderea oficială a centrului.

Şi cum românii sunt mari amatori de cumpărături de la supermarket, cea mai mare aglomeraţie a fost la deschiderea hipermarketului Auchan, care este cel mai mare din ţară în afara celor din capitală. Chiar dacă aglomeraţia a fost mare, calmul ardelenesc şi-a făcut simţită prezenţa, iar oamenii nu s-au îmbulzit şi nu a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază.

Braşovenii prezenţi la deschidere spun că au venit să prindă primele promoţii şi eventualele mici cadauri oferite din partea firmelor care au magazine în centru, anunta adevarul.ro. Alţii spun că au venit curioşi să vadă cum arată centrul.

„Am venit să vedem primele promoţiii că am auzit că vor fi reduceri mari. Nu avem ceva în minte, dar dacă merită preţul vor face cu siguranţă cumpărături. Am venit să facem şi proviziile pentru weekend“, a spus Ioan Andronic.

Previous Story

(Video) Investitia care a transformat Uzina Tractorul din Brasov in cel mai mare mall din Transilvania

Next Story

Brasov. Galerie FOTO: 10 motive sa mergi la cel mai mare Mall din Transilvania, Coresi. PS: se circula binișor pana la Mall