Brasov: Spectacol de feerie si gratie pe gheata Patinoarului Olimpic

Last Updated on decembrie 2, 2014

Baletul de Stat din Sankt Petersburg, unicul balet profesionist pe gheaţă din lume, aduce în România, la Braşov, reprezentaţia de basm „Spărgătorul de Nuci ON ICE”. 

 baletAnsamblul de balet pe gheaţă, care a revoluţionat lumea show-ului, va susţine un spectacol feeric pe 4 decembrie, de la ora 19.30, la Patinoarul Olimpic din oraşul nostru.

Baletul „Spărgătorul de nuci”, pe muzica lui Piotr llici Ceaikovski, exprimă cel mai bine fabuloasa lume a copiilor şi visele în care orice este posibil. Noaptea magică de Crăciun, noaptea în care fantezia devine realitate, va fi magistral transpusă într-un spectacol desăvârşit de artiştii Baletului de Stat din Sankt Petersburg, unicul balet profesionist pe gheaţă din lume. Publicul de toate vârstele va fi cu siguranţă fascinat de splendoarea decorurilor de basm, de costumele strălucitoare, dar, mai ales, de graţia faimoşilor balerini-patinatori ruşi!

Oferiţi-vă privilegiul de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu graţie! „Spărgătorul de nuci ON ICE”, un spectacol de cea mai înaltă ţinută artistică, are loc joi, 4 decembrie, ora 19.30, la Patinoarul Olimpic Braşov. (sursa: mytex.ro)

Biletele se găsesc la: Librăria „Şt.O.Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal şi online pe vandbilete.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 300 de lei – categoria VIP, 250 de lei – categoria I, 200 de lei – categoria a II-a, 150 de lei – categoria a III-a, 100 de lei – categoria a IV-a.

Previous Story

Video Brasov: Jenant! Focul de artificii, o dezamagire pentru turistii din Piata Sfatului

Next Story

Castelul Bran, un model pentru BBC despre cum poti sa faci milioane de euro din turism