Massif Festival, în Poiana Brașov: Shimza, GORDO, Wilkinson și Mahmut Orhan, noi artiști anunțați

Last Updated on ianuarie 12, 2024 Festivalul Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, anunță primii artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024.

Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Massif Festival, în Poiana Brașov: Shimza, GORDO, Wilkinson și Mahmut Orhan, noi artiști anunțați 1

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif au invitat Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang, scrie G4 Media.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum “Time”, “End Credits” sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, “All goes Wrong’’, potrivit brasov.net.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală “Age of Emotions” în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hitul “Feel”, în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el pe scenă va urca unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote.

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experienţă de la munte pot achiziţiona abonamente de pe bemassif.com.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Cristian Macedonschi, despre program: „Ne trebuie cel puțin 18 ore, spun experții, deoarece avioanele au des întârzieri, iar 16 ore sunt la limita inferioară. Dacă ar întârzia chiar și 5 minute, ar trebui să aterizeze la Sibiu, Bacău sau București”

Next Story

Brașov. Comuna cu 4 baluri. „La miezul nopții se cântă Hora Unirii”