De ce Brașovul nu are Târg de Crăciun ca la Sibiu și Cluj? Ialomitianu: „Vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât. Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt …”

Last Updated on noiembrie 26, 2019 Brașovul trebuia să aibă cel mai frumos Targ de Crăciun din România. Piața Sfatului este perfectă pentru așa ceva. Câteva căsuțe și un brad nu reprezintă un Târg de Crăciun. Sibiul și Clujul investesc masiv în Târgurile de Crăciun și acest lucru se vede. E spectaculos ce se întâmplă acolo.

Gheorghe Ialomitianu: „Nimic nou la Brașov: vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât.

De ce Brașovul nu are Târg de Crăciun ca la Sibiu și Cluj? Ialomitianu: „Vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât. Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt ...” 1
(Targul de Craciun din Sibiu.)

Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt cetățeni ai comunității sau turiști aflați în vizită, fie că sunt antreprenori, producători sau artiști locali. Astfel de târguri, cum este cel de Crăciun, ar trebui să genereze dezvoltare economică și culturală pentru oameni de-ai locului. Așa cum se întâmplă la Cluj, Sibiu sau Oradea. Că nu mai are sens să raportăm Brașovul la Europa, am pierdut trenul internațional de mult timp.

Păcat că administrația publică locală brașoveană nu fructifică potențialul local economic, turistic și cultural pe care-l avem. (foto: târgurile de Crăciun de la Cluj, Sibiu și bradul de la Brașov)”
De ce Brașovul nu are Târg de Crăciun ca la Sibiu și Cluj? Ialomitianu: „Vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât. Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt ...” 2
(Târgul de Crăciun Cluj-Napoca)

Primăria Sibiu plătește pentru bradul artificial ornamental cu aspect natural inclusiv cu globuri și instalații luminoase cu LED-uri, asigurarea asistenței tehnice pe toată perioada montării, demontării și la punerea în funcțiune a instalațiilor electrice circa 530.000 lei. Contractul a fost semnat pe 2 octombrie 2019 cu firma MK ILLUMINATION, anunță Hotnews.

Pentru iluminatul stradal festiv, instituția mai plătește circa 1,4 milioane lei.

Previous Story

Brașov. Lovitură pentru George Scripcaru. Allen Coliban: „Am acționat în instanță Consiliul Local Brașov pentru a cere stoparea proiectului Drumul Forestier Gorița. În urmă cu o lună, juriştii USR Brașov au …”

Next Story

Brașov. Muncitor mort după ce a căzut de la mansarda unui bloc aflat în construcție lângă Kaufland Codlea