Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!”

Last Updated on august 23, 2019 Sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor, Big Band-ul Radio şi 30 de membri ai Orchestrei Operei din Brașov vor acompania finaliştii ediţiei şi pe artiştii care vor susţine momente speciale pe scena Cerbului.

Morenna Ioana: „22.08.2019 sau prima seară a Cerbului de Aur 2019, minunat Festival cu Oameni dragi! Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim!

Dragii noștri Ionel Tudor și Andrei Tudor, vă mulțumim cu toată prețuirea, admirația și bucuria! Ne dăruiți clipe magice! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!”

Acest eveniment ne bucură de fiecare dată. Este cel mai frumos festival din Europa, după cum ne spun colegi de peste hotare, iar noi suntem mândri să fim parte din el şi să ne aducem contribuţia din punct de vedere muzical”, declară Ionel Tudor, care în acest an aniversează 25 de ani de când se află la pupitrul Big Band-ului Radio.

„Ne simţim foarte bine pe scena Festivalului şi suntem încântaţi să ne alăturăm muzicienilor excepţionali din Orchestra Operei din Braşov”, mai spune renumitul dirijor, potrivit TVR.

Ansamblul va interpreta 12 dintre cele mai cunoscute piese româneşti, alese de concurenţii acestei ediţii, dar va fi şi alături de artiştii români invitaţi de organizatori pentru momente surpriză.

„Cerbul de Aur este o sărbătoare şi un bun prilej de a readuce în atenţia publicului şi a revigora piese mai vechi din muzica românească. Repertoriul ales de concurenţi este destul de echilibrat: sunt atât piese moderne, cât şi piese de aur ale muzicii româneşti, pe care noi le-am reorchestrat pentru a le îmbrăca într-o formă pop-simfonică”, dezvăluie Andrei Tudor. „Cred că Cerbul de Aur ar trebui să fie o sărbătoare a muzicii şi o tradiţie. O traditie care, iată, continuă, ceea ce este minunat. E foarte interesant că artişti străini cântă piese româneşti, este până la urmă un schimb intercultural”, încheie Andrei.

Ovidiu Lucian Mezei, Manager la Opera Braşov: „Felicitări tuturor ! MULȚUMESC !!!!!!!!!”
Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!” 1

Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!” 2

Dirijorul Ionel Tudor: „Dupa prima seara de festival, cu satisfactia muncii implinite! Bravo orchestra!
Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!” 3

Ati fost impecabili si va multumim! Bravo Andrei Tudor, cel care s-a aflat la pupitrul dirijoral intreaga seara!”

Previous Story

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu: „În 3 octombrie se vor face cinci ani de când s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov. Eu, unul, sunt sceptic că Consiliul Județean Brașov are banii să finalizeze investiția, sunt sceptic că vor obține bani de la guvern, iar celălalt e…”

Next Story

Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe …”