Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe …”

Last Updated on august 23, 2019 Joi seară a început o nouă ediție a festivalului Cerbul de Aur. Zoli Toth și copiii de Cantus Mundi au deschis Festivalul. În fiecare seară, până dumincă, pe scena din Piața Sfatului vor cânta artiști mari din țară și străinătate: Ronan Keating, Emelie Sande, Corina Chiriac, Ștefan Bănică, Irina Rimes și Loredana sunt doar câțiva dintre ei. În această seară a debutat concursul de interpretare.

Csiki Camelia: „Sunt departe de Brașov, ” Cerbul acesta”, din păcate, dar mi-am aruncat puțin ochii la tv și pe FB. Eda arată demențial, scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie.

Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe ...” 1

Am văzut pe FB că și cârcotașii au rămas aceeași! Pentru cei cu mințile deschise, distracție plăcută, Brașov!
Baftă, colegi!”

Vineri, în cea de-a doua seară a concursului, după același algoritm, ceilalți șase finaliști vor interpreta melodia ȋn limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu, potrivit TVR. Ordinea intrării pe scenă va fi:

1. Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)
2. Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cât de frumoasă ești” – Mihai)
3. Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Bună seara, iubite” – Loredana)

Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe ...” 2 Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe ...” 3

4. Eliza G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)
5. Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana) 6. Renate – România (cu piesa „Ploaia și noi” – Doina Badea)
Sâmbătă vom afla câştigătorii premiilor, în valoare totală de 55 de mii de euro.

Previous Story

Cerbul de Aur. Ioana: „Big Band-ul Radio și Orchestra Operei de la Brașov pur și simplu ne-au încântat sufletele și pentru asta le mulțumim! Abia așteptăm și serile următoare de la Cerb pe care ni le veți dărui cu aceeași prietenie, talent și eleganță! Oameni dragi, vă iubim mult!!!!!”

Next Story

(Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” :