(Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” :

Last Updated on august 23, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veştea, a fost din nou, joi, la Aeroport. Instituția a semnat contractul de construcție pentru terminal, lucrări ce vor dura 12 lui și vor începe în 2020.

Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.

✅Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte :
perna de balast-receptie aviz geo, verificare strat de formă inaintea așternerii stratului de fundație din balast, recepția calitativă a terenului de fundare și a dimensiunilor săpăturilor pentru bazinele de apă.

(Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 1 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 2 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 3 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 4 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 5 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 6 (Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” : 7

↗️ Continuăm!”

Previous Story

Cerbul de Aur. Csiki Camelia: „Scena pare să arate bine și brașovenii ar trebui să fie fericiți că au un festival internațional, european în orașul de sub Tâmpa în care nu se mai întâmplă mare lucru din punct de vedere artistic și cultural, în afara unor evenimente pe care le organizează Muzeul Județean de Istorie. Am văzut pe …”

Next Story

Brașov. Cerbul de Aur. Flavia: „Dragii mei prieteni, mare umilință am pățit aseară. Am fost ridicați de doua ori de doua persoane cu legitimații atarnate de gat, organizatori presupun. Le-am spus de doua ori ca sunt o persoană cu handicap, ca am bilet …Cei care ma cunosc stiu deja ca fac dializa de aproape 20 de ani. Din acest motiv mi s-au deformat oasele si am dificultăți in a ma …”