Brașov. Cerbul de Aur. Flavia: „Dragii mei prieteni, mare umilință am pățit aseară. Am fost ridicați de doua ori de doua persoane cu legitimații atarnate de gat, organizatori presupun. Le-am spus de doua ori ca sunt o persoană cu handicap, ca am bilet …Cei care ma cunosc stiu deja ca fac dializa de aproape 20 de ani. Din acest motiv mi s-au deformat oasele si am dificultăți in a ma …”

Last Updated on august 24, 2019 O tânără cu dizabilități acuză că a fost ridicată de pe scaun de două persoane cu ecusoane, la Cerbul de Aur.

Alexia Flavia: „Dragii mei prieteni, mare umilință am pățit aseară. Alaturi de alte persoane cu dizabilitati am fost la Cerbul de Aur. Desi aveam biletele de rigoare si inițial am fost condusi spre zonele special amenajate pentru persoane cu dizabilitati, am fost ridicati de doua ori de doua persoane cu legitimații atarnate de gat, organizatori presupun.

Brașov. Cerbul de Aur. Flavia: „Dragii mei prieteni, mare umilință am pățit aseară. Am fost ridicați de doua ori de doua persoane cu legitimații atarnate de gat, organizatori presupun. Le-am spus de doua ori ca sunt o persoană cu handicap, ca am bilet ...Cei care ma cunosc stiu deja ca fac dializa de aproape 20 de ani. Din acest motiv mi s-au deformat oasele si am dificultăți in a ma ...” 1
Le-am spus de doua ori ca sunt o persoană cu handicap, ca am bilet si ca in mod perfect legal pot ocupa unul dintre acele locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Am fost pusi sa stam in picioare.

Cei care ma cunosc stiu deja ca fac dializa de aproape 20 de ani. Din acest motiv mi s-au deformat oasele si am dificultăți in a ma deplasa si nu pot sta mult in picioare. Mai bine nu primeam bilete daca aveau de gând sa isi bată joc de noi! Mai mult, ieri a fost zi de dializa.

Nu vrei sa stiti cum se simte un om dupa sedinta de dializa. Norocul nostru ca exista oameni cu suflet mare. In situația de fata, acești OAMENI au fost din randul Jandarmeriei Romane si al Pompierilor, persoane care au văzut tot ceea ce s-a întâmplat si ne-au oferit scaune.

Inca o data ne-a umilit atitudinea societatatii romanesti. Inca o data am simțit ca nu se dorește sa fim văzuți in afara caselor noastre, ca ar fi mai bine daca nu ne-am dori vieti normale, asa cum au toti tinerii de varsta mea.
Rusine organizatorilor si mulțumiri celor doi OAMENI care au văzut, au inteles si au empatizat!”

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului “Cerbul de Aur” a debutat joi seară, în Braşov, şi aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, precum Ronan Keating, Emeli Sandé şi Ştefan Bănică Jr, anunță Digi 24.

Festivalul se va încheia duminică, cu un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Previous Story

(Foto) Adrian Veştea: „O nouă zi pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.Astăzi a fost faza determinantă, la care au participat reprezentanții Inspectoratului de Stat in Constructii pentru următoarele obiecte” :

Next Story

Artistul Ronan Keating a aterizat pe Aeroportul Brașov, neterminat. „Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților…La un moment dat, pilotul la un moment dat, a decis să …”