Artistul Ronan Keating a aterizat pe Aeroportul Brașov, neterminat. „Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților…La un moment dat, pilotul la un moment dat, a decis să …”

Last Updated on august 26, 2019 Mare bucurie la autorități că Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone a aterizat pe Aeroportul Brașov neterminat.

Celebrul cântăreț de origine irlandeză le-a mărturisit spectatorilor că a avut parte, în drum către Brașov, de o experiență care l-a făcut să-i fie foarte teamă. După ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate cu mașina de la București până la Brașov, Ronan Keating a decis să ia un avion, anunță Realitatea TV.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri (vineri – n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său. „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a adăugat el.

Artistul Ronan Keating a aterizat pe Aeroportul Brașov, neterminat. „Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților...La un moment dat, pilotul la un moment dat, a decis să ...” 1

„Am avut însă un pilot foarte abil, umitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „… Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”, a spus, pe scenă, Ronan Keating.ț

Claudiu Vrinceanu: „Cine a zis că nu evoluăm? 🙂
2019. Pentru a ajunge la Cerbul de Aur, Ronan Keating a închiriat un avion după ce a aflat că trupa lui a făcut 4 ore și jumătate să vină cu mașina de la București la Brașov.

Prin 2008-2009, Apple ar fi renunțat la o investiție în România după ce un vicepreședinte al companiei a făcut 7 ore de la București la Brașov.

Mai vorbim în 2029”.

Previous Story

Brașov. Cerbul de Aur. Flavia: „Dragii mei prieteni, mare umilință am pățit aseară. Am fost ridicați de doua ori de doua persoane cu legitimații atarnate de gat, organizatori presupun. Le-am spus de doua ori ca sunt o persoană cu handicap, ca am bilet …Cei care ma cunosc stiu deja ca fac dializa de aproape 20 de ani. Din acest motiv mi s-au deformat oasele si am dificultăți in a ma …”

Next Story

Brașov. Radu Hossu, despre Cerbul de Aur: „Am văzut familii cu copii, am văzut doamne trecute de 35-40 de ani ce-i fredonau melodiile. Am văzut emoție, atmosferă, un artist elegant ce și-a respectat publicul ca și cum ar fi un concert de 100.000 de oameni. Știu că există și …”