Accident Brașov: Un şofer a lovit o fetiţă şi a fugit de la locul faptei, în Hărman

Last Updated on iulie 29, 2016 Ghinion mare pentru o fetiță din Hărman, Brașov, care mergea cu bicicleta pe trotuar. Ea a fost lovită de un  șofer care a părăsit curtea unui imobil, fără să se asigure.

Întâmplarea a avut loc luni seara, în jurul orei 19.00, iar bărbatul care a accidendat-o pe fetiţă a părăsit locul accidentului fiind ulterior identificat de poliţişti, în jurul orelor 23.40, informează bzb.ro.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0.04 mg/l alcool în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde i-a fost recoltată o probă biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru contuziile şi excoriaţiile suferite în urma accidentului. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, cu bărbatul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Previous Story

Brașov: Prea multe mașini lovite în sensurile giratorii. Vezi care sunt de fapt regulile pentru a nu mai avea accidente:

Next Story

Brasov: O nouă premieră națională la Spitalul Sf. Constantin