Aeroportul Brașov. Fly Lili a vândut peste 100 de bilete deja. Care este cea mai solicitată rută

Last Updated on mai 7, 2024 Aeroportul Brașov. Fly Lili a vândut peste 100 de bilete deja. Care este cea mai solicitată rută 1

Compania germană Fly Lili a pus în vânzare bilete de avion cu decolare de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. De luni, 6 mai 2024, se pot cumpăra bilete către destinații din Germania, Spania, Italia, Grecia și Turcia, scrie Adevarul.

Înainte să fie puse în vânzare biletele, pe data de 2 mai 2024 a avut loc primul zbor de încercare al companiei Fly Lili pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Atunci a fost testată aeronava care va opera la Brașov, dar și spațiul aerian. De la jumătatea lunii iunie vor exista câte trei curse pe săptămână pentru fiecare destinație.

Operatorul german va opera primele sale rute regulate spre nouă destinații: Munchen, Nurnberg și Stuttgart din Germania, Roma, Bologna și Milano din Italia, Barcelona din Spania, Salonic – Grecia și Istanbul – Turcia. În timpul probelor, avionul companiei Fly Lili a primit și botezul aeroportului din Brașov, fiind stropit cu apă după aterizare.

Între timp au apărut și primele nemulțumiri printre cei care obișnuiesc să posteze pe rețelele sociale. Acestea sunt legate în special de prețuri, unele mult mai mari decât la companiile low-cost. De exemplu, un zbor dus Brașov – Roma începe de la 100 de euro, iar la întoarcere, de la 110 euro, în timp ce la companiile low-cost se găsesc și bilete la un sfert din aceste prețuri.

Prețurile pentru o călătorie încep de la 89 euro și variază în funcție de destinație și perioada călătoriei.

Potrivit oficialilor companiei, în primele 24 de ore de la momentul scoaterii la vânzare a biletelor de avion, peste 100 de bilete au fost vândute, deja, pe rute pornind din sau către Brașov, cea mai solicitată rută, până în acest moment, fiind Brașov-Műnchen (Germania) și retur, primele zboruri pentru această destinație urmând să înceapă din 28 iunie, scrie Biz Brasov.

De asemenea, reprezentanții Fly Lili au anunțat că, după data de 20 mai 2024, vor fi scoase la vânzare și biletele de avion către Istanbul (Turcia), prețul unui bilet urmând să pornească de la 79 euro.
Începând cu data de 18 iunie 2024, Wizz Air va inaugura zborurile de pe Aeroportul Internaţional Braşov către o altă destinaţie așteptată de multă vreme, Budapesta, biletele de avion fiind scoase la vânzare încă din luna martie a acestui an.

Astfel, prin intermediul celor două companii aeriene, Wizz Air și Fly Lili, care operează pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, de la finalul lunii iunie 2024 vor exista curse regulate către un total de 12 destinații.

Previous Story

(Video) Momente unice surprinse în natură. „Mama vulpe, regală” 

Next Story

Brașov. O femeie a dat foc imobilului împărțit cu vecinii, după o ceartă cu unul dintre ei. A fost arestată preventiv