(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România”

Last Updated on august 31, 2021 Chiar și fără suflu, Brașovul impresionează. Doar un pic de implicare din partea Primăriei și Brașovul ar fi un oraș turistic cu adevărat.

Nicolae P., din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România. Cel puțin în zona centrală prin care m-am plimbat arată ca Salzbusg Praga sau o parte importanta din Viena.

(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România” 1

(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România” 2

Nu sunt clădiri foarte impozante dar se vede clar că s-a investit foarte mult în imaginea de pe stradă a Brașovului. Străzi cu trotuare din piatră, curate și marcate foarte clar, cladiri renovate, sistem de transport modern cu foarte multe autobuze electrice, cu zona pietonală plină de viață cu multe terase unde te poți opri pentru o cafea sau o masă copioasă. Nici nu există comparație cum mizeria din centrul vechi din capitală.

Lumea în general civilizată și amabilă. Din când în când mai apar și cocalarii dar aste e România, se educă mai greu.
(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România” 3

Vă las aici o parte din imaginile surprinse în timpul plimbării pe străzile acestui frumos oraș.

Și o observație. Fiind zi lucrătoare, am constatat că foarte multe clădiri din zona stradală sau din curțile interioare sunt în plin proces de reabilitare. Nu cu bani de la primărie cum s-ar aștepta unii.
(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România” 4

Oamenii își modernizează clădirile/apartamentele în care locuiesc. În foarte multe locuri am văzut muncitori și materialele necesare reabilitării acestora”.

(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România” 5

Miha R.: Minunat! Nu l-as schimba cu niciun alt oras, pentru nimic in lume! Am tot ce imi doresc aici, chiar daca iubesc mult căldura si aici nu este atat de cald.

Previous Story

Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu, laude pentru Brașov: „Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini”

Next Story

(Video) Probleme cu apa de la robinet în Brașov? „Plătim unul din cele mai mari preturi pentru apa POTABILA, nu zeamă de canal!”