Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu, laude pentru Brașov: „Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini”

Last Updated on august 31, 2021 Brașovul este apreciat de actorul clujean Bogdan Bob Radulescu. Acesta a remarcat mâncarea și serviciile excelente dar și prețurile mult mai mici față de cele de la festivalurile cu food din Cluj.

Bogdan Bob Radulescu:Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini în jurul meu.
Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea și serviciile excelente, iar prețurile…
Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu, laude pentru Brașov: „Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini” 1

Măi copii…de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, așadar de banii dați la Brașov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească…ohohoho…o grămadă de binețe.

Dar, stai! …Binețe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosință, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aș fi șters-o înainte să mănânc, după care mi-aș fi dus singur resturile la tomberon, dar no…binețe de finețe de fițe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele prețuri, la unii proprietari și la afacerile lor din Cluj și mă întreb dacă nu cumva orașul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba și cei 40 de proști. Pardon, de hoți.
Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu, laude pentru Brașov: „Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini” 2

Mă rog, hoți și proști, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poți vorbi de un oraș comoară…

Nu am zis nimic despre restaurantele din Cluj, pentru că în acest moment mănânci mai ieftin în restaurant decât la food truck van festival. Pe verificate, nu pe povești”.

Delia B.: Problema e ca asa ne-am obisnuit cu preturile mari din Cluj, ca nici nu ne dam seama, deci e grav. Numai cand iesi din bula si mergi in alta parte (exceptand statiunile de la supoerbul litoral si probabil unele zone din Bucuresti) realizezi cat de scump e totul in Cluj, da absolut totul. Asa ca da probabil ca sunt salarii mai mari ca in Aiud, da si cheltuielile sunt pe masura.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată la Lidl. 7 victime implicate, printre care 4 copii!

Next Story

(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România”