(Video) Probleme cu apa de la robinet în Brașov? „Plătim unul din cele mai mari preturi pentru apa POTABILA, nu zeamă de canal!”

Last Updated on august 31, 2021 Un brașovean reclamă faptul că apa de la robinet în Brașov nu corespunde calitativ. De vină să fie ploile? Compania Apa Brașov nu a anunțat nimic, la fel cum nu au anunțat nici cei din Râșnov apoi s-au îmbolnăvit cu sutele.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Valerică I. a postat un vido cu mesajul: „Apa este infecta la robinet, încercați sa nu o consumați pe post de apa potabila în aceasta seara. Am sunat la dispecer, știu de problema, de vina sunt ploile am înțeles, dar cu toate astea platim unul din cele mai mari preturi pentru apa POTABILA, nu zeama de canal!

apa de la robinet în Brașov

😤 Eu unul am făcut o sesizare la OPC pentru ca nu mi se pare corect sa plătesc un bun “stricat”! Altfel, recomandarea dispecerului de la Compania Apa a fost ca pana mâine de dimineață să nu folosiți apa… 😩

In speranța ca pana pe la prânz o da Domnu’ și s-o limpezi…😜😜😜 Sănătate! 😜

Simina C.: Si nu numai in Tractoru a fost problema asta. Poza facuta acu doua sau trei săptămâni.
(Video) Probleme cu apa de la robinet în Brașov? „Plătim unul din cele mai mari preturi pentru apa POTABILA, nu zeamă de canal!” 1

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto) Nicolae, din București: „Mâine m-aș muta în Brașov! E de necrezut ca acest oraș este in România”

Next Story

Mergi la Oktoberfest Brașov? Allen Coliban va da cepul butoiului cu Bere. Cum arată cortul principal