Mergi la Oktoberfest Brașov? Allen Coliban va da cepul butoiului cu Bere. Cum arată cortul principal

Last Updated on august 31, 2021 De joi, 2 septembrie, brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție Oktoberfest Brașov, pe locul fostului stadion Municipal.

Cristian Macedonschi:Muncim non stop pentru Oktoberfest Brașov 2021 ca să putem da cepul pe 2 septembrie la ora 18:00 pe scena din Cortul #oktoberfestbrasov2021 (…)

Oktoberfest Brașov Mergi la Oktoberfest Brașov? Allen Coliban va da cepul butoiului cu Bere. Cum arată cortul principal 1 Mergi la Oktoberfest Brașov? Allen Coliban va da cepul butoiului cu Bere. Cum arată cortul principal 2

Ne vedem pe 2 septembrie la ora 17:00 la parada festivă care va porni din fața primăriei și la 18:00 în mega cortul Oktoberfest unde va da Allen Coliban cepul butoiului cu Bere Ciucaș și vom declara deschis cel mai mare festival popular din #Romania”.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Video) Probleme cu apa de la robinet în Brașov? „Plătim unul din cele mai mari preturi pentru apa POTABILA, nu zeamă de canal!”

Next Story

Șefa DSP Brașov a demisionat. Viceprimarul Flavia Boghiu: „Doamna dr. Neculau și-a îndeplinit onorabil misiunea și se întoarce la pacienții săi”