Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis

Last Updated on aprilie 15, 2021 Scene ireale aseară în Cartierul Noua, pe strada Nucului. Un bărbat din București, care a condus beat/drogat, a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov, anunță Digi 24. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis de conducere, așa că i-au întocmit dosar penal.

Bărbatul în vârstă de 31 ani, din București, conducea pe strada Nucului din Brașov și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, lovind 12 autoturisme parcate.

Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 1 Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 2

La fața locului, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism.

Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 3 Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 4

După ce a fost verificat în baza de date, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, scrie Mediafax.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 5 Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis 6
Poze Ruxandra Galuț info trafic Brasov via Iubim Brasovul❗🇷🇴 (Promovare,Turism,Evenimente,Dezbateri,Stiri)

Previous Story

Medicul Vasi Rădulescu: „Fă, nenorocito! Aceste vorbe îmi răsună încă în creier. Să-i spui așa unui medic excepțional, care a preferat să revină în țara asta după ce putea lejer rămâne pe meleaguri mai avansate și civilizate, ne arată ticăloșia unora ”

Next Story

Iulian Bulai: „Andreea Moldovan, demisă pentru că e „incompetentă”…Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei. Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță”