Iulian Bulai: „Andreea Moldovan, demisă pentru că e „incompetentă”…Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei. Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Se știe, competența salvează România. Medicul Andreea Moldovan a fost demisă de premierul Florin Cîțu pentru că este „incompetentă. Același premier a numit-o pe fata fostului ministru Vela într-o agenție importantă pentru că este competentă.

Iulian Bulai: „Andreea Moldovan este un medic de top, specialistă în domeniul ei, director de spital. A studiat și a muncit în străinătate. Demisă pentru că e „incompetentă”.

Iulian Bulai: „Andreea Moldovan, demisă pentru că e „incompetentă”...Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei. Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță” 1

Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei.

Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță. Așa arată marile reforme în viziunea lui.
Eu sunt un munte de răbdare, dar speranțe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum”.

Tudor Benga: „Vlad Voiculescu e om politic. Andreea Moldovan nu. Andreea Moldovan e un expert care și-a pus competența tehnică la dispoziția unui guvern care trebuia să aibă o agendă de autentică reformă.

Putem comenta deciziile executive ale ministrului Vlad Voiculescu. Însă păcatul cel mare al Andreei Moldovan este că a zis adevărul despre situația epidemiologică și strică astfel narativa roz bonbon “avem de toate, totu-i sub control”.

Faptul că la pachet cu ministrul a fost zburat astăzi din minister taman un expert subliniază de fapt fix adevărul știut de tot mai mulți dar nespus de mai nimeni: ceea ce deranjează profund sunt încercările de reformă autentică.

Am spus din păcate din a doua zi de după alegeriile din decembrie că în scenariul acesta ne vom găsi iar cele cinci luni trecute de atunci ne confirmă asta. Se va lua foarte repede vopseaua de pe gard în ritmul ăsta.

Ori începem să facem reformă autentică, ori se va surpa foarte repede sandramaua, și asta fix în capul celor care umblă cu reforma în gură dar o sabotează pe dedesubt. Și ca să fiu limpede: azi România este printre ultimele 5 locuri în UE la rezultatele campaniei de vaccinare. Să știm exact unde stăm și care ar trebui să ne fie prioritățile”.

Previous Story

Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis

Next Story

(Foto) Medicul Andreea Moldovan așteptată cu flori de brașoveni, după ce a fost înjurată grosolan de două bucureștence