(Foto) Medicul Andreea Moldovan așteptată cu flori de brașoveni, după ce a fost înjurată grosolan de două bucureștence

Last Updated on aprilie 15, 2021 Medicul Andreea Moldovan a fost așteptată astăzi de brașoveni cu flori, după ce a fost înjurată ieri grosolan de două bucureștence.

Mai mulți brașoveni au așteptat-o la Spitalul de Boli Infecțioase cu flori, ca mulțumire pentru ce a făcut în calitate de secretar de stat la ministerul Sănătății.
(Foto) Medicul Andreea Moldovan așteptată cu flori de brașoveni, după ce a fost înjurată grosolan de două bucureștence 1
(foto Biz Brasov)

(Foto) Medicul Andreea Moldovan așteptată cu flori de brașoveni, după ce a fost înjurată grosolan de două bucureștence 2

(Foto) Medicul Andreea Moldovan așteptată cu flori de brașoveni, după ce a fost înjurată grosolan de două bucureștence 3
(foto brasov.net)

Tudor Pop: „Ieri după-amiază secretarul de stat Andreea Moldovan a plecat din ministerul sănătății hărțuită la propriu de niște personaje extrem de toxice, Oana Lovin și însoțitoarea ei.
„Criminalo, marș, criminalo!”
„Afară din țară cu voi, criminalilor!
Afară din țară, trădători de țară!”

Aceleași personaje au lovit și au înjurat un funcționar public al ministerului sănătății.
Totul sub privirile blânde ale jandarmilor care s-au uitat ca la teatru. La un moment dat unul dintre ei a ridicat brațele în sus.
Repet, un funcționar public și un demnitar au fost azi hărțuiti azi până la limita violenței fizice și dincolo de ea.

Astăzi, cei care trebuia să le asigure protecția s-au uitat în altă parte. Domnule Bode, vi se pare ok ce s-a întâmplat azi? Dacă în loc de șuturi în fund, era un cuțit în mână? Domnule Cîțu aici nu mai e vorba de politică, ci de viața și demnitatea unor oameni. Mă întreb dacă veți tolera astfel de ieșiri si la adresa dvs. în calitate de ministru interimar.

Aseară, Rareș Bogdan o făcea în fel și chip pe Andreea Moldovan, legitimând astfel cele întâmplate peste zi. Tot “politică”, desigur…
Dacă vrem sa fim sinceri, ce s-a întâmplat nu este cu nimic mai prejos decât scrisoarea de amenințare trimisă actriței Maia Morgenstern pe adresa Teatrului Evreiesc. Ar fi totuși o diferență. Doamna Moldovan poartă totuși “vina” de a fi jucat un rol să-i zicem politic și știm bine că la noi asta scuză orice tip de comportament față de ea”.

Previous Story

Iulian Bulai: „Andreea Moldovan, demisă pentru că e „incompetentă”…Fata lui Vela: numită secretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei. Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță”

Next Story

(Brașov) Foto noi. Andreea Moldovan  așteptată cu flori de mai mulți brașoveni