Medicul Vasi Rădulescu: „Fă, nenorocito! Aceste vorbe îmi răsună încă în creier. Să-i spui așa unui medic excepțional, care a preferat să revină în țara asta după ce putea lejer rămâne pe meleaguri mai avansate și civilizate, ne arată ticăloșia unora ”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Medicul Andreea Moldovan are susținerea medicilor după ce a fost înjurată de Oana Lovin, videochatista din București și Codruța Cerva”

Medicul Vasi Rădulescu: „Fă, nenorocito! Aceste vorbe îmi răsună încă în creier. Să-i spui așa unui medic excepțional, care a preferat să revină în țara asta după ce putea lejer rămâne pe meleaguri mai avansate și civilizate, ne arată ticăloșia unora care-și permit orice, în numele libertății de exprimare.

Medicul Vasi Rădulescu: „Fă, nenorocito! Aceste vorbe îmi răsună încă în creier. Să-i spui așa unui medic excepțional, care a preferat să revină în țara asta după ce putea lejer rămâne pe meleaguri mai avansate și civilizate, ne arată ticăloșia unora ” 1

Să-i spui unui medic, „fă, nenorocito!” tu, o videochatistă sparangheliană, este apogeul decăderii morale, iar acesta e un semn patognomonic pentru un curent tot mai viguros, acela al specimenelor conspiraționiste și habarniste pe care, din păcate, le vedem tot mai des.

După „asasinii!” strigat în fața spitalului – pentru medicii de acolo, medici care au dus greul pandemiei, acest „fă, nenorocito!” completează tabloul absurdului și grotescului, atribute de care nu ne vom descotorosi prea curând.

Doamna doctor Andreea Moldovan rămâne pentru mine un reper de profesionalism, căldură și empatie. Mă voi duce la dumneaei cu un buchet de flori când am drum prin Brașov”.

Mirel Valentin Axinte: ”Criminalo, trădătoareo, afară din țară! Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito! Cum îți permiți tu să dai un ordin ilegal, neterminata lumii! Uitați-vă la fătălăul de Voiculescu, nici de prăsilă nu este bun”, au strigat fanele lui Cîțu când dr. Andreea Moldovan* a ieșit din minister, după ce a fost demisă de premierul Cîțu (PNL). Suporterii premierului Cîțu au agresat-o sub privirile placide ale jandarmilor.

* dr. Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov și secretar de stat la Ministerul Sănătății până când a fost dată afară de Florin Cîțu

Previous Story

Generos. Răzvan Lucescu a plătit jumătate din datoriile istorice ale FC Brașov către Fisc

Next Story

Foto noi. Un bucureștean beat a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis