Brașov. Premieră. Senzori mobili au fost instalați pe autobuze și mapează în timp real calitatea aerului în oraș și în zonele limitrofe

Last Updated on ianuarie 28, 2021 Pentru că Primăria ține ascunse datele rețelei de monitorizare a aerului, societatea civilă se organizează pentru a afla ce probleme sunt în oraș. În aceste zile asistăm la o premieră, senzori montați pe autobuze pentru monitorizarea aerului.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Radu Motisan a scris: „Brașov are începând cu această lună, un sistem mobil complex de monitorizare a calității aerului: senzori mobili au fost instalați pe autobuze și mapează în timp real calitatea aerului în oraș și în zonele limitrofe. Datele în timp real sunt disponibile pe www.uradmonitor.com/brasov”
Brașov. Premieră. Senzori mobili au fost instalați pe autobuze și mapează în timp real calitatea aerului în oraș și în zonele limitrofe 1

Previous Story

Tudor Duică: „Ardelenii cer autostradă din Brașov spre Cluj-Oradea-Budapesta-Viena. De vreo 15-16 ani. Moldovenii cer autostradă spre Cluj-Budapesta-Viena. De vreo 5-6 ani… Nici unii, nici alții nu au cerut vreo autostradă spre București. Cred că știu și de ce…”

Next Story

Coresi Avantgarden: „Podul hobanat este unul dintre cele mai importante proiecte din Masterplanul Cartier Coresi pentru 2025”