Brașov. Spitalul Sf. Constantin își continuă activitatea chirurgicală. Medicul Bogdan Moldovan: „Ne-a ferit Dumnezeu de Covid pana acum și speram sa continuam sa fim singurul spital non Covid din Brasov. Pentru orice urgenta …”

Last Updated on aprilie 22, 2020 Spitalul Sf. Constantin din Brașov, ferit de coronavirus, își continuă activitatea chirurgicală.

Spitalul Sf Constantin: „Activitatea chirurgicală continuă la Spitalul Sf. Constantin, în condiții de siguranță: testarea RT PCR pentru SARS-COV-2 este efectuată atât personalului, cât și pacienților, preoperator, alături de celelalte măsuri de prevenție implementate încă de la debutul pandemiei”.
Brașov. Spitalul Sf. Constantin își continuă activitatea chirurgicală. Medicul Bogdan Moldovan: „Ne-a ferit Dumnezeu de Covid pana acum și speram sa continuam sa fim singurul spital non Covid din Brasov. Pentru orice urgenta ...” 1

Medicul Bogdan Moldovan:Ne-a ferit Dumnezeu de Covid pana acum și speram sa continuam sa fim singurul spital non Covid din Brasov. Pentru orice urgenta din portofoliul nostru de specialități onco, medico, chirurgicale!!

Testare Covid PCR înainte de internare. Testare Covid la cerere în limita locurilor disponibile prin programare. Punct de recoltare Iuliu Maniu 49”.

Previous Story

Primarul din Codlea taie ajutoarele sociale pentru cei care s-au bătut cu polițiștii. „Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune…”

Next Story

Doi polițiști locali din Codlea sunt în stare gravă la spital. Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea. Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma  violentelor de la …”